Catering

Vi leverer catering i Tønsberg og omegn.

Det tas forbehold om prisendring.

MenyPris
Kanapeer
Reker, Røkelaks, Roastbiff, Skinke, OstKr. 180,- *
Snitter
Hånd pillede reker m/eggKr. 45,-
Reker m/eggKr. 39,-
Røkelaks m/eggerøreKr. 39,-
Roastbiff m/løkKr. 39,-
Skinke m/waldorfsalatKr. 39,-
Skinkestek m/surkålKr. 39,-
Karbonader m/løkKr. 39,-
Smørbrød
Rekesmørbrød m/eggKr. 85,-
Røkelaks m/eggerøreKr. 85,-
Roastbiff m/løkKr. 85,-
Skinke m/waldorfsalatKr. 85,-
Karbonader m/løkKr. 85,-
Rundstykker
OstKr. 33,-
Egg og tomatKr. 35,-
SkinkeKr. 35,-
Luxus (en god blanding med f.eks. leverpostei m/bacon, laks m/eggerøre, reker og roastbiff)Kr. 39,-
Lunsjtallerken
RoastBeef, reker, laks, ost, potetsalat, frisk salat og baguettKr. 190,-
Gryteretter
Lys lapskaus m/ flatbrødKr. 140,- *
Brun lapskaus m/ flatbrødKr. 140,-
Biffgryte m/ ris, salat og dressing 400grKr. 180,- *
Viltgryte m/ poteter 400grKr. 210,- *
Orientalsk gryte m/ ris og salat 400grKr. 185,- *
Lammegryte m/ basilikum, løk og sjampinjonger 400grKr. 210,- *
Prisene merket med * er pris pr. kuvert
Forretter
Rekecocktail m/ toast og dressingKr. 85,-
Laks Tress (røkelaks, gravlaks, sitronmarinert laks )Kr. 85,-
Kyllingbryst salat m/ kiwi og appelsinKr. 90,-
Skalldyrsymfoni m/ toast(blåskjell, kamskjell,krepsehale, røkelaks og basilikumsaus)Kr. 95,-
Gravet Reinsdyr filet på seng av Lollo Rosso m/ rømmeKr. 145,-
Spekeskinke og MelonKr. 85,-
Laksepaté m/ Lodderogn og toastKr. 95,-
Fiskesuppe m/ BrødKr. 90,-
Ertersuppe m/ BrødKr. 70,-
KremsupperKr. 70,-
Carpaccio - skiver av urtestekt okse indrefiletKr. 110,-
Hovedretter
Svinestek m/ Surkål og tyttebærKr. 160,-
Svinekam m/ tomatisert sjampingjongsaus og friske grønnsakerKr. 170,-
Kalvestek m/ Fløtesaus, gulrøtter, ertet og blomkålKr. 210,-
Kalvefilet m/rødvinsaus, sukkererter,blomkål, broccoli og paprikaKr. 310,-
Reinsdyrstek m/ Viltsaus, bacon, rosenkål og gulrøtterKr. 260,-
Reinsdyrfilet m/ urtesaus, sukkererter, broccoli,paprika og sjampingjongerDagens Pris.
Lammestek, urtespekket m/ urtesaus, gulrøtter og brokkoliKr. 220,-
Elgstek m/ Viltsaus, rosenkål og gulrøtterDagens Pris
Salt kjøtt og flesk m/ kålrotstappeKr. 235,-
Kyllingbryst i dillsaus m/ Paprika, purre og gulrøtterKr. 190,-
Rosastekt andebryst ,fra Stange gård, serveres med apppelsinsaus og grønnsakerDagens Pris
Helstekt ytrefilet av okse m/ Peppersaus, gulrøtter, brokkoli og minimaisKr. 260,-
Lammefilet m/ Urtesaus, brokkoli og gulrøtterKr. 280,-
Helstekt entrecôte m/ Rødvinsaus, brokkoli og gulrøtterKr. 250,-
Helstekt indrefilet av svin m/ Schoronsaus, minimais, gulrøtter og brokkoliKr. 240,-
Helstekt indrefilet av okse m/ Rødvinsaus, sjampinjonger, minimais og brokkoliKr. 310,-
Roastbiff m/peppersaus, fløtegrat. potet og salatKr. 220,-
BacalaoKr. 210,-
* * Ønskes det fløtegratinert, bakt potet, duchesse potet, og urtestekte båtpoteter, kommer et tillegg pr. kuvertKr. 20,-
Dessert
Hjemmelaget karamell pudding m/kremKr. 75,-
Tropisk fruktsalat m/sjokolade og kremKr. 75,-
Sherry fromasj m/kremKr. 75,-
Sitron fromasj m/kremKr. 75,-
Riskrem m/ rød sausKr. 75,-
Sjokolade mousse m/friske bringebær, og kremKr. 75,-
Iskrem m/ varme bjørnebær og eggelikørKr. 75,-
Creme Brulle( fransk karamellpudding )Kr. 75,-
Jordbær m/fløteDagens pris